* * * * * *
HUOMIO, muistutusta uimaan tulijoille;
Tuo koirasi uimaan tyhjällä vatsalla, voit jättää aamuruuan antamatta kokonaan tai pienennä ainakin annosta. Paastolla on hyvä olla vähintään 6 tuntia ennen uintia.  Vahingon ( oksennus/uloste ) sattuessa altaaseen puhdistusmaksu on 80€ + seuraavien uintivuorojen maksu ( altaan puhdistus + tehoklooraus + peruutetut ajat) . Allasta ei voi käyttää samana päivänä kun shokkiklooraus tehdään, joten seuraavat ajat on peruttava. Oksennuksen tai ulosteen tullessa rampille siivousmaksu on 40€. Uinnin jälkeen kuivaa koira hyvin sekä varaa  koirallesi lämmintä päälle jonka voi pukea kuivauksen jälkeen.
* * *

Tuo pentusi Polskeen leikkikerhoon & tapaa samalla muita koiranomistajia!

Polskeessa pidetään satunnaisesti pentujen leikkikerhoa pennuille, joka on tarkoitettu aivan pienille, juuri luovutusikään tulleille koiranpennuille, ikähaitari noin 7-16 vk. Pennut tulee olla ainakin kertaalleen rokotettu.

Treffit mahdollistavat sisätiloissa telmimistä, leikkimistä sekä uusia tuttavuuksia ja sosiaalista kanssakäymistä. Treffit tukevat ennen kaikkea pennun elämää sen tärkeimmässä ajanjaksossa sosiaalistamisen ja ympäristökoulutuksen avulla. Kriittisen periodin (n.3-12vk) jälkeen pentujen pelot alkavat yleistymään, minkä vuoksi onkin tärkeää, että pentu saa tuona aikana mahdollisimman paljon positiivisia, turvallisia ja hyviä kokemuksia toisista, myös erirotuisista koirista ja ihmisistä sekä vieraista paikoista. Samalla koiranpentu oppii “puhumaan koiraa”. Treffeillä ei siis ole sen kummempaa ohjelmaa vaan tutustumista uusiin koiriin ja ihmisiin vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä.

Lisätietoja Polskeen Facebookissa, voit myös laittaa sähköpostilla kyselyä osoitteeseen koirauimalapolske@gmail.com tai soitella  040 8224027 / Sari.

Huomaathan, että jokainen vastaa omasta koirastaan, sallitaan koirien temmeltää ja leikkiä siten, ettei kukaan satuttaisi toista

* * *

Polskeen  ajanvaraus “elää” koko ajan, joten jos katsot tänään ettei ole ylihuomiselle aikaa, niin kannattee katsoa myöhemmin vielä uudelleen; peruutuuksia tms. on voinut tulla.

* * *

Polskeessa hoidetaan myös koiran hampaita Emmi Pet ultraääniharjalla, joka puhdistaa hampaita ilman ääntä, tärinää ja nukutusta. Lisätiedot ja ajanvaraukset viestillä koirauimalapolske@gmail.com tai puhelimitse 040 8224027.    Tervetuloa!

* * *

Tullessasi uimaan auton voi jättää Polskeen oven eteen tai lämpöpistokepaikalle.

Mikäli piha-alueelle sattuu isompi vahinko, kerää jätökset pihalla olevaan roskakoriin. Kakkapusseja saat tarvittaessa Polskeesta.

Polskeella on myös omat facebook sivut, käyhän kurkkaamassa.

Koirauimala Polske tekee yhteistyötä RoiRexin urheilukoirahieroja Jonna Turpeenniemen sekä hevos- ja koirahieroja Meri Peuhkurisen kanssa. Polskeen asiakkaat saavat heiltä 5 euron alennuksen hieronnasta.

Tiesitkö, että Polskeessa voit myös käydä vain pesemässä koirasi, ilman uintivuoron varausta. Ajan voit varata viestillä tai soittamalla numeroon 040 8224027.