Nyt kipin kapin varaamaan uintiaikoja Koirauimala Polskeeseen!!

Koirauimala Polske lopettaa toimintansa, viimeinen aukiolopäivä on sunnuntai 21.4.2019. Vielä ehtii varata aikaa ajanvarauksesta!

Sarjakortteja en luonnollisesti enää v​oi​ myydä. Lahjakortit ja alennuslipukkeet ovat voimassa ​toiminnan ​loppuun asti, niitä ei voi vaihtaa rahaksi.

* * * * * *
 
HUOMIO, muistutusta ja infoa uimaan tulijoille;
 
Tuo koirasi uimaan tyhjällä vatsalla, voit jättää aamuruuan antamatta kokonaan tai pienennä ainakin annosta. Paastolla on hyvä olla vähintään 6 tuntia ennen uintia.  Vahingon ( oksennus/uloste ) sattuessa altaaseen puhdistusmaksu on 80€ + seuraavien uintivuorojen maksu ( altaan puhdistus + tehoklooraus + peruutetut ajat) . Allasta ei voi käyttää samana päivänä kun shokkiklooraus tehdään, joten seuraavat ajat on peruttava. Oksennuksen tai ulosteen tullessa rampille siivousmaksu on 40€. Uinnin jälkeen kuivaa koira hyvin sekä varaa  koirallesi lämmintä päälle jonka voi pukea kuivauksen jälkeen.
* * *

Polskeen  ajanvaraus “elää” koko ajan, joten jos katsot tänään ettei ole ylihuomiselle aikaa, niin kannattee katsoa myöhemmin vielä uudelleen; peruutuuksia tms. on voinut tulla. Torstaisin ja perjantaisin varattavissa on vain iltavuoroja.

* * *

Polskeessa hoidetaan myös koiran hampaita Emmi Pet ultraääniharjalla, joka puhdistaa hampaita ilman ääntä, tärinää ja nukutusta. Lisätiedot ja ajanvaraukset viestillä koirauimalapolske@gmail.com tai puhelimitse 040 8224027.    Tervetuloa!

* * *

Tullessasi uimaan auton voi jättää Polskeen oven eteen tai lämpöpistokepaikalle.

Mikäli piha-alueelle sattuu isompi vahinko, kerää jätökset pihalla olevaan roskakoriin. Kakkapusseja saat tarvittaessa Polskeesta.

Polskeella on myös omat facebook sivut, käyhän kurkkaamassa.

 

Tiesitkö, että Polskeessa voit myös käydä vain pesemässä koirasi, ilman uintivuoron varausta. Ajan voit varata viestillä tai soittamalla numeroon 040 8224027.