Hinnasto ja ajanvaraus

Koirauimala toimii ajanvarausperiaatteella, uintivuoro varataan etukäteen. Ajan voit varata joko nettivarauksen kautta tai numerosta 040 8224027. Mikäli haluat varata ajan samalle päivälle, varaa aika soittamalla. Mikäli puheluusi ei vastata, laita viestiä niin soitan takaisin.

Uintiaika on 30 minuuttia, jonka aikana pidetään pieniä taukoja koiran jaksamisen mukaan. Uinti on tehokasta liikuntaa; 30 minuuttia uintia vastaa useamman tunnin lenkkiä. Pennuille ja kuntoutukseen tuleville uimareille on varattavissa 15 minuutin aikoja. Kuntoutukseen tulijalla olisi hyvä olla lääkärin ohjeistus mukana. 

Allas on aina varattuna yhdelle varaajalle kerrallaan, uimassa voi olla maksimissaan 3 koiraa / 2 isokokoista koiraa. Yhdessä uimaan tulevien koirien on tultava hyvin toimeen keskenään, altaassa ei ole toisilleen vieraita koiria samalla uintivuorolla. Jos omistat esim. kaksi koiraa, voit tuoda ne samalla vuorolla uimaan, tai voit ottaa myös kaverin koiran uimaan mikäli se tulee toimeen sinun koirasi kanssa.

Ryhmävarauksista voi tiedustella erikseen.

Kerrothan ajanvarauksen yhteydessä kohdassa Lisätietoja, oletteko tulossa ensi kertaa Koirauimala Polskeeseen. Kerro myös monta koiraa on tulossa vuorolle uimaan.

Varausehto:
Jos joudut perumaan uintivuoron, ilmoitathan siitä viimeistään vuorokautta aiemmin. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan 50% palvelun arvosta.  Peruuttamattomasta uintivuorosta veloitetaan täysimääräinen hinta. Sairastapauksissa eläinlääkäritodistuksella peruutus on maksuton.

Hinnasto

Uinti 30 min., 40 €

Uinti 30 min., arkena klo 9.00 – 16.00,  35 €

15 minuutin ajat ( esim. pennut, kuntoutujat, iäkkäämmät )

Uinti 15 min 25 €

Uinti 15 min., arkena klo 9.00 – 16.00,  20 € .

Koiran pesu, omatoimisesti 15 € koira.

Koiran pesu & trimmaus, omatoimisesti 25€ koira.

Hinnat sisältävät uittajan, shampoon, pyyhkeen (1/koira) ja kuivurin käytön.

Uintivuoron hinta on altaan vuokrahinta riippumatta koirien lukumäärästä & varattu aika on allasaika. Koiria voi olla samalla vuorolla uimassa enintään 3 tai 2 isokokoista toisilleen tuttua koiraa. Erilaisten kurssien ja ryhmien hinnat ilmoitetaan erikseen.

Maksuvälineenä käy käteinen tai yleisimmät pankkikortit.

 

Ajanvaraus

Loading...